Condicions d’ús

En compliment al que estableix la legislació espanyola en la Llei de Serveis de la Societat de la Informació (LSSI) publicada al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) del 12 de Juliol de 2002, es publica el següent document:

  1. Dades identificatives

Carnisseria Manel és ​​una unitat de negoci pertanyent a Manel Peracaula Noguer (NIF: 40335209V) amb domicili social a Ctra. D’Osor, 41 (Grup la Pau), 17160 ANGLÈS.

  1. Descripció del servei

Carnisseria Manel proporciona serveis a Internet als seus usuaris. Un d’aquests serveis és el de realització de comandes online. Els usuaris de Carnisseria Manel poden crear comandes dels productes delacarnisseria.

  1. Ús de la web carnisseriamanel.com i del servei

3.1 Edat mínima

Carnisseria Manel pot ser usada només per a usuaris majors de 16 anys.

4.3 Condicions de compra

Preus

Els productes de la botiga no contenen els preus exactes i el total de la comanda no es mostrarà. Això és degut a que no podem calcular els preus amb exactitud fins el moment que preparem la comanda.  A la descripció dels productes hi ha el preu per quilogram o unitats, d’aquesta maner podreu fer un càlcul aproximat.

Forma de pagament

La única forma de pagament disponible des de la web de Carnisseria Manel és pagament al moment de la recollida a la carnisseria. Per tan en cap moment demanarem dades de targeta de crèdit, PayPal o similars.

Recollida de comandes

Les comandes es recullen a la carnisseria a la hora acordada pel client. Al realitzar una comanda com a mínim entre l’hora de la realització de la comanda i la recollida hi ha d’haver un marge de 4 hores.

IMPORTANT: Si al venir a recollir la comanda es vol afegir algun producte s’haurà de respectar l’ordre de cua que hi hagi en aquell moment.